Hoge Hexel 2024: VI
28 september 2024 - Wierden, Nederland
Zaterdag 28 september 2024.
Ik heb vandaag uitgeslapen, werd pas om half 8 wakker. Het spettert een klein beetje als ik met de honden ga lopen, maar ik word er niet echt nat van.
Later gaat het zonnetje schijnen en besluiten we te gaan fietsen. We rijden weer een mooi rondje, krijgen een paar keer een buitje op de kop, maar genieten er toch van.
Daarna even lekker met de honden op pad. Lopen gaat gelukkig weer beter, voet is niet dik meer en minder pijnlijk en ook mijn rug doet het beter. Alleen die rib speelt me nog parten en dat zal nog wel even zo duren. We maken een leuke wandeling en zorgen dat we op tijd weer "thuis" zijn want Klaus en Elly komen op bezoek.
Zij wonen in Losser en daar rij je vanuit ons thuis niet zomaar eventjes heen voor een kopje koffie. Dus nu we zo dicht bij hen in de buurt zijn maken we daar graag gebruik van.
Na gezellig bij een hapje en een drankje te hebben bijgekletst rijden we naar restaurant De Kroon in Rijssen. In eerste instantie dacht ik "OMG waar komen we nu terecht?" Het lijkt wel een sportkantine. Eenmaal binnen blijkt het toch best gezellig te zijn. De bediening is vriendelijk en vlot, leuke meiden.
Het eten is ouderwets goed voor een schappelijke prijs. En de kaart is dusdanig uitgebreid dat er voor elk wat wils is. We hebben het heel gezellig met ons viertjes. Was een goed idee om elkaar te ontmoeten. Bedankt voor de gezelligheid Elly en Klaus.

En die vrienden zo dichtbij is handig om elkaar dan te ontmoeten. En ook nog lekker met elkaar uit eten geweest. Fijn voor jullie allemaal!!