Hoge Hexel 2024: I

24 september 2024 - Rotterdam, Nederland

Maandag 23 september:

Wij gaan nog even lekker een weekje samen met de honden op pad. Nu we niet meer melken kunnen we weg hoe laat we maar willen....

....zou je denken. Maar Will heeft toch eerst nog van alles te doen voordat we kunnen gaan. Draadjes zetten voor de pinken, kuilsnijden enzo.

Ik ga op mijn gemakje de auto inladen. Ik sjouw tassen naar de voordeur, loop weer terug. Nog even snel..... en dan lig ik plat op snufferd, gestruikeld over een speeltje van de honden. Pech... en door...

Na een kleine 2 uur rijden komen we aan bij bungalowpark Hoge Hexel in het gelijknamige plaatsje. We zijn iets te vroeg om in te checken dus gaan we eerst even lunchen op het terras. Het is lekker weer. En daarna op naar onze bungalow 242 voor deze week.

Het is allemaal nogal vergane glorie, keukenkastjes die er bijna uitvallen en dat soort dingen. Bovendien is het huisje een beetje groezelig. Alles plakt, van de pannen tot de trapleuning. Vies hoor.

Even een lekkere wandeling maken zit er niet in. Zere voet waar ik nauwelijks op kan staan, zere rug wat zitten en bewegen moeilijk maakt en ik vermoed een gekneusde rib waardoor mijn arm bewegen én ademen nogal pijnlijk is. Dikke pijnstilling erin dan maar en hopen dat het na een goede nachtrust morgen beter gaat.

1. Margret:
    24 september 2024
    Ach Betty, wat een dikke pech, ik hoop dat de pijn snel minder wordt.
    Wij wensen jullie een mooie en gezellige week in Hoge Hexel toe.
  2. Wil:
    24 september 2024
    Tjonge Betty wat een pech met die val net voor vertrek. Ik hoop.met je mee dat je met de pijnstillers toch wat kan genieten. En ook jammer van hoe het huisje is.
    Maar jullie kennende gaan jullie er toch iets leuks van maken. Dus...ondank alles toch fijne dagen gewenst!!