Texel 2024: III

7 oktober 2024 - De Cocksdorp, Nederland

Zondag 6 oktober.
Om 7 uur loop ik op de dijk langs de zee. Het is koud, er staat een stevig windje. Maar wat is het weer mooi. Heel anders dan gisteren. Nu heb ik wel mijn telefoon mee dus ik kan het vastleggen voor het nageslacht.

Het lopen gaat goed dus wandel ik een uurtje rond alvorens terug te gaan. Als iedereen is opgestaan, honden zijn uitgelaten, ontbijtje genuttigd is, kopje koffie gedronken gaan we op pad voor een wandeling.

Omdat we hier al zo'n beetje 17 of 18 jaar elk 1e weekend van oktober zijn hebben we elke wandeling wel al een keertje gemaakt. Dat is niet erg, het zijn allemaal mooie routes, we lopen eerst door de duinen, het is nog steeds droog en zonnig maar wel koud vanwege de wind. Op een gegeven moment vinden Els en ik het lang genoeg, wij gaan terug. De rest maakt de wandeling af en gaat via het strand terug. Chris neemt Jet mee en Jans gaat met Sonja mee. Dank dames.

Als Els en ik bij paal 28 aankomen bellen we Pat die met Tom thuis is  gebleven omdat hij mank liep. Als de hele club weer bij elkaar is lunchen we. Daarna terug naar het huisje.

Na de gourmet spelen we 30 seconds. Strijd van mannen tegen de vrouwen, hilarisch als altijd, en vrouwen winnen het eerste potje als altijd.

1. Wil:
    7 oktober 2024
    Wat een heerlijk dag weer voor jullie Betty!!!